2013. október 15., kedd

Home sweet home

Bő egy hónapja már, hogy beköltöztünk. A lakás kezd már otthonra és nem menekült táborra emlékeztetni. A hétvégén meglátogattuk a nagy kék, svéd áruházat is, így jelentős mennyiségű dobozt tudtam kiüríteni szombaton. Lényegében egyelőre minden helyiségünk félkész, mert az egyikből hiányzik még ágykeret, a másikból függöny, a harmadikból szőnyeg, a negyedikből szekrény és még egy csomó minden, de(!) legalább élhető már a lakás. 


A nappaliba ehhez hasonlót tervezünk, amihez már megvettük az előbb említett áruházban a Billy termékcsalád néhány polcos szekrény elemét. A kandallónknak sajnos "csak" kedv- és látvány fokozó hatása lesz, mindenesetre nagyon várom már, hogy a kanapén ülve ezt nézegethessem majd. Mivel a nappalink meglehetősen nagy, ott kap majd helyet az étkező is, amit a hétvégi nagy ebédnél fogunk csak használni, illetve ha vendégeket várunk. Ugyanis a konyhában helyet fog kapni egy magasított asztal bárszékekkel, így a hétköznapi reggelizést, vacsorát ott meg tudjuk oldani. Igen, a konyha sem annyira kicsi. 

A hálónkba még ágykeret kell, éjjeli- és fehérneműs szekrény. Halálosan beleszerettem ebbe a rém egyszerű "éjjeli szekrénybe". A szegecsekről viszont nem tudom eldönteni, hogy valóban tetszik vagy csak azért jön be, mert maga a minimalista éjjeli szekrény - megoldás már belopta magát a szívembe. Na, de van még időnk kitalálni, hisz először az ágykeret akarjuk kiválasztani. 


A gyerekszoba viszont sokkal nagyobb %-ban teljesít az elkészültségi szintben. Lényegében onnan még szőnyeg függöny és egy nagyobb játéktároló Expedit szekrény hiányzik. De a gyerekek már így is remekül érzik magukat az új kuckójukban, köszönik szépen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése