2012. november 5., hétfő

Ha ősz, akkor költözés

Már harmadszorra ugrok neki ennek a bejegyzésnek, talán ezúttal a végére is érek. :) 
Szóval, elég nagy munkában voltunk az elmúlt hetek folyamán, ugyanis a gyerekek költöztek egyik szobából a másikba. Az új emeletes ágyuk a régi szobájukban sajnos nem fért volna el, ezért volt szükség erre a vándorlásra. Volt itt csiszolás, mázolás, festés, szerelés, javítás, glettelés és bizony eltartottak egy darabig. Időt leginkább hétvégente tudtunk rá szakítani -vagy akkor se :P-, hétköznap estére már többnyire túl fáradtak voltunk ahhoz, hogy bármi érdemlegeset is haladjunk a szobával. De hát ugye a munka behozza gyümölcsét, így az októberi hosszú hétvégén birtokba vehették a gyerekek. A szobában követni akartuk a zöld-fehér kombinációját, ami jobbára sikerült is leszámítva a fekete játéktároló szekrényt. 


A törpék előtt nem volt titok, végig leskelődtek figyelték a folyamatokat, úgyhogy nagyon várták már, hogy végre ott aludhassanak. Szerencsére semmi nehézséget nem okozott az átállás, bár első éjjel rendesen felavatódott az ágy. Loló ugyanis bepisilt, noha idejére sem emlékszem mikor történt ilyen utoljára, most mégis. Attól tartottam, hogy azért következhetett be, mert nem tudott éjjel  a sötétben lemászni. Már rémeket láttam, hogy tuti egy életre elment a kedve az egésztől és hogy ki sem fogjuk majd robbantani a szülői ágyból. Nem így történt :) Átöltözés után azonnal vissza akart menni az új ágyába. Azóta is tart szerencsére az ágy-imádatuk. Még Zénónál is aki egy szép leeséssel avatta fel az új ágyat. 
Én is szeretem, hogy a konyha mellett van a szobájuk, nyugodtabbak így a főzések :) És Krisztián is szereti, hogy neki is lett egy dolgozó szobája. Mindenki boldog :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése