2012. augusztus 6., hétfő

Part 2.

A múlt heti nyaralás annyira bejött a gyerekeknek, hogy ráhúztak még egy napot, így három éjszakát is a Mamánál töltöttek. Fokozva a dolgot, holnap újra mennek a gyerekek és alig várják, én is.
Ha pedig éppen nem a Mamánál tombolnak, hol a dög meleget, hol a párás, hol pedig a hűvösebb esős napokat "vészeljük" át. Valamit mindig kitalálunk amivel elszórakoztathatjuk magunkat, ha éppen nem a strandon vagy barátainknál, unokatesónál vagyunk. A napokban például "járt nálunk egy hatalmas pók", aki beszőtte a gyerekek szobáját. Uzsonna után bele is vetették magukat a fonalrengetegbe és próbálták kiszabadítani a behálózott katicát. Aztán katica kiszabadítása után útnak indultunk egy kis délutáni fagyizásra. Hogy ne legyen olyan snassz a séta, Lolónak rajzoltam egy térképet 8 ábrával, mint pl. zöld autó, madár, rendőrlámpa, kórház, stb. Amint egyet észrevett, kapott egy hercegnős pecsétet az ábra mellé, s mire mind mellé került egy-egy plecsni, pont odaértünk kedvenc fagyizónkhoz és a 9. meglepi ábra mellé is került egy nyomat, nevezetesen a fagyi mellé. A kincses térképet azóta is őrizgeti és hurcolja magával a táskájában és mindenkinek mutogatja, hogy ő milyen ügyes volt. Mert bizony az! :)
Egyre nagyobb, napról napra. Ismét egy olyan korszakba érkeztünk, mikor minden nap hatalmasat lép előre a fejlődésben, úgy mint pl. éjjelre is szobatiszta lett, karúszó nélkül úszik a víz alatt. Utóbbi azért hatalmas előrelépés, mivel korábban egy csepp víz sem érhette a feje bármely részét, különben jajj nekünk. Ehhez képest tegnap a strandon jóformán semmi mást nem láttunk, mint hófehér feneket :D Továbbá a késsel is profin bánik már, szendvicsgyártásnál ő maga vágja fel pl. a sajtot, paradicsomot. Ja, és ha már fejlődés, persze nem kerül el minket sem a kiskamaszkor :DKatica megmentése :))
Térképpel a Nagylány, természetesen felékszerezve :))
A várva várt fagyi!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése