2012. június 20., szerda

VeszprémZoo

Egy másik elmaradt post Zéni születése napjáról szólna. Aznap a Veszprémi Állatkertet vettük célba. Az idő egész kellemes volt, nem volt túl meleg, eső sem esett, enyhén fújdogált a szél, szép kiránduló időt fogtunk ki. Korán ébredtek a srácok, így időben el tudtunk indulni és nem sokkal nyitás után már meg is érkeztünk. Annyira korán keltek, hogy odafelé el is nyomta Zénót az álom, Loló meg pihegett, meg se mukkant. 

A veszprémi állatkert régóta kiszemelt célpont volt, eddig csupa jót hallottunk felőle, pl. Csilla blogján is. A gyerekek és mi is jól éreztük magunkat, ennek ellenére nekem pl. a győri sokkal jobban tetszik. Nekem kicsit összevissza volt az állatkert, jó néhány részére még igen csak ráfér a felújítás,  Loló pedig hiányolta a vízilovakat és a nyuszisimogatót. A Kölyök-dzsungel játszóterük viszont osztatlan sikert aratott mindannyiunknál.
Plusz rossz érzést az egyik gondozó váltott ki belőlünk, aki a lenti képen a majmos kép hátterében látható, és aki végig a barátnőjére volt tapadva. Mikor megsimogattuk a korláton ülő majmot -ahogy egyébiránt ezt tette rajtunk kívül minden látogató előttünk és utánunk is-, a barátnő félrehajolva a gondozó-barátja válla fölött odaszólt nekünk, hogy "Nem szabad, mert harapnak!", majd vissza bújt a barátjába...
Mind összességében jó volt, jól éreztük mindannyian magunkat, de sajnos nem vált kedvenc állatkertünkké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése