2012. május 29., kedd

Zénó 2.

Pénteken letudtam az írásbelimet, így remélhetőleg több időm lesz a postolásokra, lévén a szóbeliig még van   kicsit több, mint 3 hetem. Annyi mindenről akartam írni, még Loló szülinapjával és zsúrjával is adós vagyok,  nem hogy Zénóéval, meg persze a mindennapi aranyköpökről, csínytevésekről nem is beszélve.
Kezdem a legfrissebbel Zéni születésnapjával. A családi ünneplésre tegnap délután került sor. Loló maci-fej tortája után Zéninek is szerettünk volna előrukkolni valami formatortával. Az ajándékaihoz igazodva autóra esett a választásunk. Az én érdemem leginkább az alapanyagok előállítása, míg Krisztiáné a formatervezés és kivitelezés volt. Utóbbiban Loló is nagy boldogan segédkezett, közben az öccse meg az igazak álmát aludta a nagymamájánál. Mivel az ünneplés délelőttjén készítettük el, sajnos a bevonat híg volt mikor felvittük a tortára. Jó lett volna, ha előtte való nap már neki tudtunk állni és akkor nem folyt volna le róla a máz. Az íze persze így is aratott, csak a kinézete árulkodott róla, hogy ez bizony szárnypróbálgatás részünkről a formatorták készítésének mezején. 

Zéni egyértelműen berregett mikor meglátta a tortáját, így megnyugodtunk, hogy tényleg egészen jól sikerült. Aztán mikor a Fiatalembert a 2,5 szelet torta után kényszer pocakkímélő-pihenőre küldtük ismét boldogan nyugtáztuk, hogy ízre is levizsgázott a művünk. 

A tortázás után némi segítséggel Zéni észrevette a kisasztalukon ágaskodó ajándékokat. Hát, autóval egy időre el van látva :D, a kedvence azt hiszem a "kákás" autó, amit alig akart letenni a kezéből egészen addig amíg a másik nagy sikert aratott kis elektromos behajtó elő nem került az egyik csomagból. 
Végezetül pedig mindenki kiélvezte a játékok nyújtotta örömöket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése