2011. augusztus 30., kedd

Strand hét

A múlt heti kánikulát a strandon vészeltem át a gyerekekkel. Vasárnap még Chris is eljött velünk, hétfőtől pedig mindig valamelyik gyerekes/nem gyerekes barátnőm jött velünk. Mondanom sem kell milyen csokik lettünk és hogy a gyerekek mennyire élvezték, no meg én is, hogy nem a lakásban, városban döglődnünk a 40fokban. Szerencsésen jött ki a dolog, mert hétfőn és kedden ki tudott vinni minket a barátnőm Ikrénybe a strandra, szerdától meg már volt autóm, mert Chirs végre megkapta a céges kocsit.
Vasárnap egy véletlen folytán unokatesómmal is összetalálkoztunk a strandon, így azt a napot vele és Loló másodunokatesójával töltöttük.
Az ikrényi strand klassz, mert közel van Győrhöz, megfizethető a belépő (felnőtt 500-, gyerek 300- 2 éves kortól), szép tiszta a vize, a part iszapos, van árnyék, homokos és füves rész, fedett és szabadtéren játszótér és elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen egymás orrába, szájába napozni, fürdőzni.
És majd' elfelejtettem, hogy még a pápai strandon is jártunk. Busszal mentünk, amit épp hogy elértünk. Történt ugyanis, hogy Loló előző este az unokatesójával aludt, így reggel még el kellett érte mennem, de biciklivel, mert ugyebár autóm nem volt. Hát, szakadt rólam a víz, mire a buszmegállóban álltunk. A kb. egy órás utat Zéni végig a hátamon töltötte legnagyobb meglepetésemre. Maga strand tőlem megkapja a 10/8 pontot. Rengeteg medence van kint és bent, a gyerekpancsoló tágas pici élmény elemekkel és a legfontosabb, hogy van árnyékoló felette. A belépő megfizethető áron van, olcsóbb mint pl. Lipóton. Aki pedig szeret csúszdázni, kedvére válogathat a 6 csúszda közül, ugró deszkás medence is van és van termál része is a fürdőnek. A hagyományos lángosos, palacsintás büfék mellett van menüválasztásos is szintén megfizethető áron bőséges adagokkal. Visszafelé pedig már nem kellett buszoznunk, mert a Zapa eljött értünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése