2011. július 17., vasárnap

Lébény

Tegnap a tervezett szabadstrandolás helyett kirándulni mentünk, mert úgy gondoltuk a csütörtök esti nagy zuhé kellőképpen lehűtötte a vizeket. Lébény felé vettük az utunkat és a Zapu megmutatta, min dolgoskodik most. Lolli végig büszkén konstatálta, hogy ezt Apa építi; Zénó meg lepaktált a villanyszerelőkkel, ha már úgyis a konnektor a fétise.
Aztán továbbgurultunk, hogy egy kis erdei sétát ejtsünk a helyi erdőben. Jó is volt a dögmelegben hűsölni az erdőben, katicákkal barátkozni, pókokat lesni, madarak csicsergését hallgatni és titkon remélni, hogy hátha látunk egy nyuszit vagy egy őzikét.

A kisebbik az első 10perc után feladta és végigaludta a "túrát" a hátamon, a nagyobbik meg pont fordítva, csak az utolsó 10 percben jött hátiba.
Mire kiértünk az erdőből, már Zénó is kellőképpen magához tért ahhoz, hogy leereszkedjen a földiek közé. Szerettük volna "megfuttatni" még a srácokat, mielőtt bepasszírozzuk őket az autóba, úgyhogy birtokba vettük az erdő melletti focipálya játszóterét.

Aztán délután be kellett mennünk a belvárosba, mert Chrisnek be kellett zárnia egy másik építkezést. Ha már arra jártunk fagyiztunk egyet és elsétáltunk Széchenyi térhez, ahol épp zajlottak a Vaskakas Ünnepi Játékok programjai.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése