2010. április 10., szombat

A kiskonyha

Kicsit másképp néz ki a végeredmény, mint az az előzetes tervekben volt látható. Chris a fejébe vette, hogy Lollinak überhiperszuper "kis"konyhája lesz, még szerencse hogy a beépített spotlámpákról sikerült lebeszélnem. De mindenképpen dupla konyhát szerettünk volna, gondolva már arra is, hogy 1-2 év múlva már 2 gyerek fog ott főzőcskézni. A mű kicsi hiányossággal (függöny) a nagy napon ért célba Lolli délutáni alvása alatt. Alig vártam, hogy kész legyen és berendezhessem a kiskonyhát az sk. filc kajákkal meg a hozzá vásárolt kiegészítőkkel.
Lolli részéről a konyha fogadtatása pont olyan volt, amilyent vártunk: örült neki, nagyon. Egyből nekiállt főzőcskézni és ezt azóta is rendületlenül műveli nap, mint nap. Én meg végre visszaszereztem a konyhapulton a fenségterületemet. Szóval, nem lőttünk mellé egy cseppet sem ezzel az ajándékkal.
Ja, és a hiányosság pótlása húsvét hétfőn meg is történt, amit szintén Chris hajtott végre, egyedül. Az egyedül azért ilyen fontos, mert ő maga kigondolta ki milyen legyen a függöny, kiszabta, beüzemeltette velem a varrógépet és odaült eléje megvarrni. Még sosem varrt varrógéppel, tűvel is csak a technika órákon utoljára. Szóval, nagyon büszke vagyok rá a végeredmény meg csillagos 5, ha már emlegettük a technika órát...
Íme, tessék-lássék:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése