2009. október 27., kedd

Hétvégén...

... szülinapokat ünnepeltünk. Anyunak és az unokahuginak egy napon van a születésnapja, 20-án. Kis családunk összecsődült és megköszöntöttük őket. Lolli és Tami a csokis lábasnak örült a legjobban.

.

Első körben csak így virtuálisan szeretném megnyugtatni Melust, akitől a Lollin látható felsőt kaptuk kölcsön, hogy a ruha egyből ment ázni és hála a Van.shnek olyan mint újkorában. Szóval, Melus, pánikra semmi ok! :)

Mariann mami, hosszú hétvége lévén itt tudott tölteni pár napot. Nagyon régen találkoztunk már vele, még valamikor nyáron. Féltem, hogy Lolli már nem fog rá emlékezni. És dehogynem! Anyu vonattal érkezett és Lollival ketesben mentünk ki eléje. Mikor odaértünk, Lolót kiszedtem az autóból a parkolóban, odasomfordált az autó háta mögé és amikor megpillantotta a Mamit, elkezdett futni feléje. Egész hétvégén csak azt hallgattam, hogy "Mami, Mami" "Mami, gyere", "Mami" és "Mami, Mami". Még hétfőn is emlegette Lolli a Mamit, pedig akkor már jócskán elutazott.

Nagyon örültünk neki, hogy itt volt megint!

Ja, és persze üres kézzel sem jöhetett a legkisebb unokájához a Mama. Egy saját kézzel készített keresztszemes mércét kapott Lolli. Nagyon sokat dolgozott vele Anyu és gyönyörű lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése