2011. június 5., vasárnap

Gyereknap

Szabadtéri programokhoz pont ideális időjárás volt, kissé meleg, de épp élvezhetően, árnyékban kellemesen hűs; szóval ebből kiindulva szuper napnak néztünk elébe. 10órakor már kint voltunk a Radó szigeten, ahol a Gyermekek Háza szervezett programokat. Ezen kívül még sok mindent kinéztem szerte a városban, de annyira tetszett a gyerekeknek, hogy egészen estig ott maradtunk közbe iktatva egy éttermi ebédet és egy azutáni -gyerekeknek háton- pihentető sétát.
Lolónak leginkább a körhinta tetszett. Én annyira nem ugráltam tőle örömömben, hisz majd' minden gyereknek ez tetszett a leginkább, így ebből adódóan meglehetősen sokat kellett várni egy-egy körért, a pofátlan szülőkről nem is beszélve :-/ Mindenesetre Lolli háromszor is felülhetett rá. Igen, háromszor álltuk végig azt a r.. sort; de hát egyszer van gyereknap egy évben... :)
Lehetett sokat kreatívkodni, szélforgót, malomtáblát, harkályt és egyéb mókás dolgot készíteni ingyen. Aztán volt amiért fizetni is kellett, ha a gyerek úgy óhajtotta, hogy ő színes homokkal színez ki képet, vagy tutajozik egyet a Radó sziget körül. Utóbbiakra beneveztünk Loló óhajának megfelelően újfent az "egyszer van gyereknap egy évben" címszó jogán.
Egész este 20:00ig maradtunk, mert volt egy kis csúszás a programban áramszünet miatt, viszont Loló sikítófrászt kapott, mikor próbáltam rávenni, hogy ne várjuk meg az Almákat... hmmm :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése