2011. február 14., hétfő

Zézé, aki 8 hónaposan azokat a ruhákat hordja amiket a nővére 1.5-2.5 évesen :O 3 héttel ezelőtt a státuszon 8.5kg mutatott a mérleg alatta. Ma délelőtt 6:30 és 12:00 között pl. megivott 0.5l tápszert, lenyomott 2üveg bébiételt, elnyammogott egy banánt és mikor Lolóval leültünk ebédelni ott állt végig mellettem és sztrájkolt, így legyűrt még 1szál vastagabb főtt sárgarépát is. Hihetetlen mennyiségeket megbír enni, már most többet eszik Lolónál.
Az alvókája is hihetetlen, simán szundít 3-3.5órán át, napi kétszer alszik. Kicsit alakítani szoktam rajta, hogy de. rövidebbet aludjon, hogy délután együtt tudjam ágyba dugni őket. És egyáltalán nem szívbajos gyerek, ha éppen nem úgy történik egy nap, ahogy általában szokott lenni; nem sírdogál, nem nyűglődik, legfeljebb a 2 alvást elosztja 3-4felé, megoldja :) Éjjel is alszik 8-9től reggel 7ig. Néha-néha előfordul, hogy megébred éjjel; ilyenkor kap tápszert és vagy bealszik közben vagy utána letesszük a kiságyába és elszundít. Aranygyerek! :)
No, de a Nővére sem semmi. Ma ebéd után pl. ő altatta el Zézét! Befeküdt mellé a kiságyba, felhúzta a zenélő békáját és simogatta. Annyira édesek voltak! Aztán mikor takartam be Zézét, akkor láttam hogy nincs rajta az egyik zoknija meg a bodyja is közben valami csoda folytán kipatentolódott. Loló biztos többet tudna a dologról mesélni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése