2010. március 12., péntek

Közeleg Lolli szülinapja. Ezt is legalább olyan izgatottan várom, mint az 1. egy évvel ezelőtt. Már hónapok óta tudjuk, hogy mivel szeretnénk meglepni. 2 nagyobb ajándékkal is készülünk neki, főleg hogy egy hétvégére esik a Nyuszival. Az egyik kiszemelt ajándék egy laufrad/futó bringa/tanuló bicikli (kinek ahogy tetszik) Én nagyon szerettem volna, ha fából lesz ez a jármű, de Lolli annyra apróka, hogy 2 járgány jöhet csak szóba. Mivel az egyik 50e Ft körül mozog, így a másik esélyest választottuk. Annyira nem nyerte el egyikünk tetszését sem, de mivel nagyon más választásunk nincs... Ahogy olvasgattam róla, mindenki azt írta, hogy csak a képeken néz ki hülyén élőben nagyon aranyos kis bringa. Hát, majd meglátjuk.

A másik ajándéka pedig egy sk. kiskonyha, aminek egyelőre még csak a tervei vannak meg, de jövő héten reméljük már le lesz szabatva, netán még összerakva is. Hasonlót tervezünk készíteni, mint ez, csak hűtő nélkül:

Valószínű Lollié lila lesz, mivel van itthon lila festékünk és muszáj majd kapnia mellé egy szintén sk. mikrót, mert mánia, hogy mindent meg kell melegíteni. Ja, és Lolli konyhájának hátlapján nem tapéta lesz, hanem csempe. Szerintem írtó cuki,főleg a kis függönnyel. Na, ilyen is lesz majd Lollién, én fogom megvarrni neki.

Magát az ünneplést meg nagyon szeretném a szabadban, Püspök erdőben az erdei tornapálya startjánál megtartani egy kis bográcsozással. Ott van tűzrakóhely, faház asztallal padokkal és játszótér no meg nagy zöld terület, szép nagy fák és friss levegő. Hátsó szándékom, hogy megússzam az itthoni kupit Arról nem beszélve, hogy Lolli egyből tesztelhetné is a kisbicóját. Szóval, már csak reménykednem kell, hogy ugyanolyan szép idő legyen mint tavaly ilyenkor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése