2010. január 28., csütörtök

Mumus

Az én örök(?) mumusom Lolli délutáni és esti alvása. Az elmúlt időben kritikán aluli volt a napközbeni 20-25perces alvásával és az éjszakai ébredésével, ami azt eredményezte, hogy 1-2órán át ment a szenvedés a visszaalvás miatt. Tudom, hogy a fogai miatt van, eddig nem dicsekedhettünk túl sok foggal, de most belehúzott Lolli és egymás után jönnek ki a rágók és szemfogak. Bár, ahogy hallom a "rémtörténeteket" lehetne rosszabb is, ugyanis nálunk nincs üvöltés, egész éjszaka föl-alá járkálás, na de azért lehetne jobb is. Amikor éjjel megébred, akkor átjön hozzánk és tekereg, nyöszörög, felül, visszafekszik, közben oldalba, vesén rúg (tesó edződik rendesen), kapálódzik, elfordul tőlem közben ölelne, "dejó', hogy itt vagy Apa Te is az ágyban, áh mégsem menj innen"... Régebben ha megébredt és átjött vagy egyből aludt is tovább, vagy kért "tejcit" és annak elfogyasztása után folytatta az alvást. Ezzel teljesen ki voltam békülve, na de ez a sírba visz Amúgy sem tudok, most "korán" elaludni, rosszul is alszom éjjel és akkor még ez is...
Az elmúlt napokban parányi javulás volt tapasztalható, de minden megint kezdődik előről, gondolom addig játszuk majd ezt amíg ki nem bújik az összes foga. Aztán ha végre kibújtak, jön a tesó, aztán meg majd költözünk... Jó évnek nézünk elébe alvásügyileg!

Mindenestre imádom amikor mellettem szuszog, na meg amikor valahogy én ébredek előbb és ilyen látvány fogad:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése