2010. január 22., péntek

Babahét

A múlt hét abszolút a bababarátok körül forgott. Hét elején a szomszédba invtiált minket Szilvi és Vivi (1 nap korkülönbség van a csajok között), ahol ott volt Vera és Mona(2 hónappal kisebb Lolónál és Vivinél) is. Aztán emlékeim szerint szerdán Ginát, Ármint és Pocaklakót látogattuk meg. Már nagyon régen nem találkoztunk, jó volt egy kicsit cseverészni, összeengedni a lurkókat. Amíg beszélgettünk a két kis törpe "beosont" Ármin szobájába, helyet foglaltak a kisasztalnál, előpakoltak és nekiálltak csendben rajzolni. Írtó édesek voltak! :)

Várjuk őket "revansra"! ;)

Majd pár napra rá Lolli Hannabarátosnéja' jött hozzánk. Megint ettek a csajok egy jót, mondom én hogy Melus csak a kaja miatt hozza ide a lányát :oleles:


Hanna nem mindig értékelte, hogy Lolli követi. Mivel már egy hete történt a látogatás, sok mindenre nem emlékszem (terhesagy), de vszínű, hogy a csajok rendben eljátszottak, hiszen Melussal tudtunk csevegni.
Aztán szombaton meg a Dédi volt soron. Lolli nagyon odavan érte, sokat emlegeti a Dédit itthon. Szeretünk hozzá átsétálni (fél utca választ el minket egymástól), beszélgetni vele. Ez alkalommal összetalálkoztunk a Dédi lányával, egy másik dédunokájával és annak anyukájával. Levente és Lolli között egy hónap van. Mindketten megszeppentek, hisz egyikük sem számított "betolakodóra" a Dédinél. Lolcsi viszonylag hamar feloldódott Leventével ellentétben. Levi inkább a csendes megfigyelő pozíciót választotta, talán nem is baj, hisz "két dudás nem fér meg egy csárdában". Az én lányomat most sem kellett félteni:rombolt-rohant, szóval csak a szokásos. Levi egyébként egy írtó édes tejfölszőke kisherceg, nagyon helyes kisfickó! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése