2009. augusztus 24., hétfő

Keszthely

Kiasználva, hogy Apa nem dolgozott 20-án, úgy döntöttünk ilyen melegben csak is vízpart mellett lehet eltölteni ezt a napot. Így hát meglátogattuk a nászutas párt Keszthelyen. Előző nap Krisztián kérésére rántottam ki húsokat, csináltamszendókat, innivaló, összepakoltam és másnap 9kor már úton is voltunk. Odafelé Lolcsi aludt fél órát, aztán egész nap semmit Csak hazafelé az autóban volt hajlandó álomba szenderülni. Nagyon élveztük, mind hárman. Végre együtt lehettünk, strandolhattunk és pihenhettünk!!!!

A keszthelyi strand tőlem 10/9,5 pontot kap. Kulturált, szép, 3 játszótérrel, 3 homokos partszakasszal, nagy területtel, medencével, játszótéri árnyékolókkal, gondozott partszakasszal, sportpályával, mini golffal. Azt a 0,5 levonást csak a büféárak miatt.Hintáztunk is és közben szereztünk magunknak egy 5 éves barátnőt is, akivel homokozás közben beszélgettünk. Majd odajött hozzánk és megkérdezte :"Akkor mi most már lehetünk barátok? Te a barátunk(ő és a huga) vagy?"


Balatonban éóis megmártóztunk. Még szerencse, hogy nem hirtelen mélyül, mert Lolli csak ment, ment és ment előre.Hogy meggátoljam a menetelésben, föl-le kellett dobálnomAztán már a kezét sem foghattamÉs jött minket megmenteni Apa


Elment csavarogni a Mamával...


Hazaindulás előtt megnéztük az ifjúpár szállását.


Ő akart hazafelé vezetni....majd miután kiszedtük az autóból, nekiállt vitatkozni velünk. Már most!Ezek meg kimaradtak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése