2009. május 27., szerda

Látogatónk, a Mariann mami

Nem is tudom, hol kezdjem. Hát igen így jár az aki ennyi időt kihagy...
Eseménydús napjaink voltak: volt itt pár napig Mariann mami, új kendőnk van, új játszóteres barátaink vannak, fogzunk, okosodunk, egyre több babajelet tudunk, kocsinkat is feltörték, kukkolónk is volt, voltunk fórumos babatalin... És még biztos egy csomó mindent kihagytam...

Múlt héten volt itt Mariann mami, sajnos ahogy jött, ment is :( Nagyon örültünk neki és nagyon hiányzik nekünk. Lolli teljesen elvarázsolta őt, össze-vissza olvadozott. Amellett, hogy minket meglátogatott a Mami, fontos céges ügyei is voltak, amibe persze hogy az unokája is besegítettEgyfolytában egymást szorakoztatták, ha éppen nem akkor meg velem trécselt. Jól éreztük magunkat amíg itt volt, nagyon! És most annál jobban hiányzik :( Reméljük hamarosan mi is meglátogathatjuk őt.
Pont akkor volt fórumos találkozónk, amikor
itt volt ő is, így hát elkísért minket.

Aztán 2 nap után fájdalmas búcsút vettünk tőle az állomáson. Nem is vártuk meg Lollival a vonatot, mert akkor biztos nem tudott volna felszállni rá a Mami.

21évig éltem együtt az anyukámmal, Lollika 5 hónapos koráig. Iszonyatosan hiányzik! Szerencsém van, mert nagyon jó barátnőanyukám van, aki mindig tudja, hogy éppen melyik felére van szükségem. Lolli is egyenesen imádja annak ellenére, hogy nagyon ritkán látják egymást. Biztos azért is ilyen jó a kapcsolatuk a távolság ellenére, mert újszülött korától 5 hós koráig a mindennapi élete része volt. Amikor elköltözött észre is lehetett venni Lollin, 2 hétig nagyon nyűgöske volt, nem találta a helyét.
Szóval, innen is üzenjük a Maminak, hogy nagyon hiányzik nekünk és hogy nagyon szeretjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése